SANITAIR

Bij GVtech uit Ravels bent u aan het juiste adres voor sanitaire werken. Onze sanitaire installaties worden zowel bij nieuwbouw als renovatie uitgevoerd. Wij verzorgen uw sanitair tot in de puntjes: van het leggen van de buizen tot de installatie van de sanitaire toestellen en de afwerking.


Doordat wij niet gebonden zijn aan één merk is de keuze aan sanitaire toestellen (wc, bad, … ) erg omvangrijk. Er zijn diverse modellen en stijlen. De klant kiest hier uiteraard wat bij hem of haar in smaak valt. Zo vindt u bij ons onder meer de merken Grohe, Ideal, Hans Grohe enz. . 

Indien gewenst staan wij u natuurlijk graag bij met het nodige advies bij het kiezen. U maakt uw keuze en GVtech zorgt voor de rest!
Ook plaatsen we uw Regenwaterrecuperatie en waterpomp.

Als u een nieuwe woning bouwt, of grote verbouwwerken uitvoert, is regenwaterrecuperatie een must. Het toilet doorspoelen, de auto wassen, de tuin besproeien… kan allemaal met regenwater.

Voor herstellingen aan uw sanitaire installatie kunt u steeds op ons een beroep doen. Of het nu gaat over een lekkende badkraan of een lekkende leiding. Wij lossen het op!

Afwerking badkamers

klik voor meer

Leidingwerk

klik voor meer